Bestel Direct

Uw bloemist in Holten en omgeving

Bent u op zoek naar een bloemist in Holten of omgeving met exclusieve bloemen? La Différence bloemsierkunst stelt unieke boeketten en bloemstukken samen voor elke gelegenheid. In onze winkels in Rijssen & Wierden vindt u een groot aantal bloemen en boeketten, maar ook kunt u een speciaal boeket door ons laten maken. Wij zijn de bloemist in de omgeving Holten waar u terecht kunt voor elk soort bloemstuk.

 


Altijd verse bloemen

Bloemen zorgen waar dan ook voor een gezellige en feestelijke sfeer. En wat is er beter dan de geur van verse bloemen? La Différence bloemsierkunst beschikt altijd over verse bloemen. Van verse bloemen worden immers de mooiste boeketten gemaakt. Wij zijn de creatieve bloemist in de regio Holten met prachtige bloemen waar u dagenlang van kunt genieten.

 


Neem een kijkje in onze winkel

Komt u uit Holten en wilt u een bloemist met een groot assortiment bezoeken? Wij heten u van harte welkom in onze winkels in Rijssen en Wierden. Wilt u graag een speciaal boeket? Of wilt u graag inspiratie op doen? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze winkels. Wij geven u graag een gedegen advies. Voor aanvullende informatie kunt u ook contact met ons opnemen door hier ons contactformulier in te vullen.