Bestel Direct

De originele bloemist van Hellendoorn

Voor niet alledaagse bloemen en boeketten in de regio Hellendoorn moet u bij bloemist La Différence zijn. Wij beschikken over een ruim assortiment bloemen uit binnen- en buitenland. Deze worden meerdere malen per week door ons ingekocht, zodat u er altijd zeker van bent dat u verse bloemen koopt.

 


Bloemen voor speciale gelegenheden

Een speciale gelegenheid vraagt om een passend presentje. Een prachtige bos bloemen of een uniek boeket doet het altijd goed. Uiteraard hoeft er geen speciale gelegenheid te zijn om eens een bos bloemen of een boeket aan iemand te geven. Als bloemist in Hellendoorn en omgeving hebben wij altijd een passend bloemstuk.  

 


Bezorging in heel Twente

Wilt u bloemen door een bloemist bij u laten bezorgen in Hellendoorn? Wij leveren uw bestelde bloemen of boeketten op uw adres af. Door middel van onze eigen bezorgdienst zijn wij de bloemist die in Hellendoorn en heel Twente uw bloemen netjes af kunnen leveren. Wanneer u voor 13.00 uur bestelt, heeft u de bloemen nog dezelfde dag in huis. Bestel direct onze exclusieve bloemen in onze winkel of webshop of neem hier contact met ons op.